Free delivery for order above 100 BGN.

For orders below 100 BGN the cost of delivery varies by the delivery company, your adress and the weight of the magazines ordered.

Deliveries of books and magazines are available via:

  • Speedy/ DPD, to packstation, office or address
  • Local pickup from Puzl Coworking, bul. Cherni Vrah 47A, Sofia – Only after appointment If you choose this method of delivery we will get in touch to arrange the best time to pickup your order.

Orders within Europe are delivered through DPD. The delivery costs are calculated on the checkout page.

Orders are shipped within 3 working days after they are placed on the website.

Доставката се извършва в сроковете описани от Еконт и Спиди в техните условия. Обикновено това се случва до два работни дни.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Отказ и/или връщане на поръчка
В случай, че решите да откажете поръчка преди тя да е изпратила/стигнала до Вас, следва да ни уведомите на имейл на info@paperpages.bg

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 – дневен срок, като следва за това предварително да ни уведомите на имейл info@paperpages.bg. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, без следи от употреба което позволява последващо използване на продукта.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, то ние поемаме разходите по последващо връщане и/или замяна на несъответстващите продукти. Ако възникне невъзможност за доставка не по наша вина, то поръчката се връща при нас, но за Ваша сметка.

If you have any questions or want to request international delivery, please contact us at info@paperpages.bg

Updating…
  • No products in the cart.