Доставката е БЕЗПЛАТНА при поръчки над 100 лв.

За останалите поръчки доставката варира в зависимост от избраната куриерска фирма, посочения от Вас адрес, както и от теглото и обема на поръчката.

Доставката на книги и списания се осъществява чрез: 

  • Спиди до адрес, и до офис/автомат
  • Вземане на място от Coffee Syndicate, ул. Московска 3, София – Възможно е само за поръчки платени с карта. За предпочитане е да взимате поръчките си през работни дни заради натовареноста на заведението през уикенда.

Доставки в Европа се извървшат чрез DPD. Цената за доставка се калкулира на страницата за поръчка.

Поръчките се обработват в рамките на 3 работни дни от извършване на поръчката, обичайно на следващият работен ден.

Доставката се извършва в сроковете описани от Спиди в техните условия. Обикновено това се случва до два работни дни.

Потребителят е длъжен да прегледа стоката в момента на доставката ѝ и да уведоми незабавно при установени несъответствия, липси и повреди. Ако Потребителят не стори това, се приема, че доставката е приета без възражения.

Търговецът си запазва правото да променя наличните методи на доставка и плащане и/или условията по тях по всяко време чрез публикуване на наличните методи на доставка и плащане на уебсайта без друго известие.

Отказ и/или връщане на поръчка
В случай, че решите да откажете поръчка преди тя да е изпратила/стигнала до Вас, следва да ни уведомите на имейл на info@paperpages.bg

Ако решите да върнете закупената стока, можете да го направите в рамките на 14 – дневен срок, като следва за това предварително да ни уведомите на имейл info@paperpages.bg. Стоката трябва да бъде в оригинален търговски вид, без следи от употреба което позволява последващо използване на продукта.

При несъответствие между получените и поръчаните продукти или възникване на неточност по наша вина, то ние поемаме разходите по последващо връщане и/или замяна на несъответстващите продукти. Ако възникне невъзможност за доставка не по наша вина, то поръчката се връща при нас, но за Ваша сметка.

Ако имате още въпроси или имате нужда от доставка извън България, можете да се свържете с нас на info@paperpages.bg.

Updating…
  • Нямате артикули в количката.